I. Returul produselor
 
Conform legislației în vigoare, ai întotdeauna dreptul de a returna comanda în termen de 20 de zile, dar fară a deschide produsele achizitionate. Termenul de returnare curge de la data livrării ultimului produs din comanda ta. Pentru a returna o comandă, este necesar să ne trimiți email la contact@casa-dragusoiu.ro.
 
Produsul trebuie returnat împreună cu totalitatea documentelor cu care a fost livrat. Daca produsul a cărui returnare se dorește a fost însoțit de eventuale cadouri, și acestea trebuie returnate. În cazul în care produsul nu este returnat în starea în care a fost expediat, se vă întocmi un raport de service, iar contravaloarea restituita clientului vă fi diminuata.
 
Casa Drăgușoiu vă trimite curierul să ridice coletul a cărui returnare se dorește la data indicata în email, iar costurile privind transportul tur, retur și comisionul bancar vor fi suportate integral de către partea culpabila.
 
Rambursarea sumelor de bani se vă face în cel mai scurt timp, dar nu mai tărziu de 14 zile calendaristice prin transfer bancar în contul specificat de tine în email.
 
Casa Drăgușoiu nu se face răspunzător de completarea eronată sau incompletă a datelor din email.
 
 
II. Schimbul produselor
 
Daca dorești un alt produs în schimbul celui comandat inițial, trimite-ne un email la contact@casa-dragusoiu.ro. Mai întăi, vom trimite un curier pentru a ridica produsul livrat. După ce produsul inițial livrat a fost verificat și s-a stabilit că întrunește condițiile necesare returului, iți vom expedia produsul ales la schimb. În acest caz, costurile tur, retur, tur vor fi suportate de către client.
 
Daca exista o diferență intre costurile inițiale și costurile secundare ocazionate de schimb, diferență se vă rambursa în contul bancar menționat în email. În cazul în care produsul ales pentru schimb este mai scump decât cel inițial, diferență vă fi plătita ramburs în momentul livrării noii comenzi.