I. Livrare prin Sameday
 
În cazul în care dorești livrarea rapidă prin curier, în sistem door-to-door, costul suplimentar este de 25 lei/comandă. În cazul în care valoarea comenzii depășește 300 lei transportul este gratuit. Termenul estimativ de livrare este de 24 ore pentru toate localitățile de pe teritoriul României.
 
Această metodă de livrare este compatibilă cu plata ramburs, precum și cu plata online cu cardul bancar prin intermediul PlățiOnline.
 

II. Ridicare personală

În cazul în care dorești să ridici personal coletul fără niciun cost suplimentar, te asteptăm în termen de 24 ore din momentul plasării comenzii, în locația noastră, în timpul programului de lucru.

Această metodă de livrare este compatibilă cu plata online cu cardul bancar prin intermediul PlățiOnline.

 
II. Particularități plată online cu cardul bancar
 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, îcondiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlățiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlățiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată tre banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranțăIndiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele casadragusoiu.